Thursday 12 July 2007
PARFUMI :)

FM GROUP
FM Group je podjetje, ki je v Sloveniji šele od letošnjega marca, deluje pa po sistemu mrežnega marketinga (podobno kot Oriflame, Avon, Amway). V njegovem prodajnem programu so parfumi, deodoranti, feromoni, kolonjske vodice, mila za telo; vonji in kvaliteta so identični priznanim parfumom (npr. Escada, Elisabeth Arden, Lacoste, Armani, Mexx, ...), le da so pol cenejši od njih.

KAKO JE TO MOGOČE?
Baza za proizvodnjo FM dišav je v nemškem podjetju DROM, ki proizvaja parfume za znane modne hiše. Modnim hišam pripadajo znamka, dizajn in pakiranje, esenca parfuma pa ostane v lasti tovarne. DROM torej iste dišave, ki jih razpošlje v modne hiše, pakira v svojo embalažo in jih prodaja po nižji ceni. Edina razlika med parfumi, ki jih kupite v drogeriji, in FM parfumi, je torej napis na steklenički.

PRIDRUŽITE SE NAM!
Vem, da ste že vsi (z mano vred) slišali mnogo zgodb o uspehu v povezavi z različnimi mrežnimi marketingi, potem pa ste morda še sami želeli poskusiti, ampak se stvari niso nikamor premaknile. To pa zato, ker je večina ljudi, ki so res uspeli, v tem poslu že od samega začetka, kar pomeni, da so imeli pred sabo povsem neizkoriščen trg. In zato so imeli mnogo več možnosti za uspeh kot danes, ko je v te organizacije že včlanjenih več sto tisoč ljudi.

Pri FM Group vam ponujamo prav to, kar so ti ljudje imeli na začetku: neizkoriščen trg! Podjetje v Sloveniji še ni poznano, saj obstaja komaj 4 mesece (trenutno ima le okrog 1000 članov). Poleg tega je profit veliko večji kot pri ostalih tovrstnih podjetjih, saj od vsakega prodanega parfuma zase vzameš kar 4€! Seveda pa tudi tu velja podobno kot drugod: več ko prodaš, več imaš točk - več imaš točk, večji je bonus.
In kot v top shopu tudi tukaj to še ni vse! ;) Do konca septembra si namreč lahko z dejavno prodajo in včlanjevanjem prislužite potovanje v eno izmed treh eksotičnih destinacij: v Egipt, Dominikansko Republiko ali na Tajsko.


Ste zainteresirani? Ali pa samo radovedni? Torej v komentar napišite svoj e-mail in poslala vam bom podrobnejšo power-point predstavitev FM Group-a in seznam izdelkov, ki so trenutno v prodaji ;)
SPLAČA SE ;)
 
posted by Sabina at 8:51 am | Permalink |


11 Comments: